top of page

MASSAGES

Op zoek naar een klein beetje rust en stilte? Wil je even weg van alle drukte om je heen? Geef jezelf een klein beetje aandacht.

Het is belangrijk om een moment stil te staan bij jezelf, je gedachten even los te laten en je hoofd leeg te maken.

Boek eens een uurtje rust en relaxatie, je voelt je als herboren. De ware stilte is niet zonder geluiden, maar zonder gedachten….

Ontspannende relaxmassage
Duur: 65min - prijs: 68 €, 90 min - prijs: 95€, 120 min - prijs: 130
Een volkomen, (h)eerlijk, ontspannende massage, die je lekker loom maakt vlak na de massage, maar die je nadien licht, opgeladen en energiek laat voelen. Je hele lichaam wordt van kop tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest. Deze massage is een fantastische manier om zelfs tot rust te komen en je hoeft echt geen pijnklachten te hebben om een massage te ontvangen. Je voelt je bewuster van het lichaam als één geheel. Het evenwicht wordt hersteld. De massage zorgt voor vermindering van vermoeidheid, pijnklachten en stress: je ervaart volledige ontspanning op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. 

 

Diepe weefselmassage/Sportmassage

Duur: 65min - prijs: 68 €, 90 min - prijs: 95 €, 120 min - prijs:130€
Een deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van diepe massagetechnieken wordt de energiestroom verbeterd. Zo vloeit alle spanning en stress weg. Deze massage is speciaal geschikt voor mensen met langdurig geleefde spanning in lichaam en geest. Je lichaam kan tijdens en na de massage pijn doen.

Wanneer de spieren verkrampt zijn is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een diepe weefselmassage helpt de blokkade op lossen. Water helpt bij de massage, zo voorkom je hoofdpijn.

Massagemix van het huis

cupping.jpg

Duur: 65min - prijs: 68€, 90min - prijs :95€, 120min - prijs :130€
Tijdens deze massage worden tal van technieken en tools gebruikt waaronder de guasha stenen en de cups. De guasha stenen zorgen voor een betere doorstroming van het bloed en de energie.  Afvalstoffen worden vrij gemaakt, de vitaliteit wordt verhoogd, emoties worden in evenwicht gebracht.  De cups worden gebruikt om de spieren en het bindweefsel soepeler te maken. De huid wordt hierdoor rood omdat er onder de oppervlakte kleine bloeduitstortingen ontstaan.  De therapie is een behandelwijze die zijn oorsprong vindt in de Chinese geneeskunde en al duizenden jaren oud is. Cupping bestaat uit het plaatsen van glazen potten op de huid en het creëren van een vacuüm door het afzuigen van lucht. Cupping bevordert de doorbloeding en de stofwisseling, versterkt de lymfe-afvoer en bevrijdt afvalstoffen waardoor de huid beter kan ademen.

rugmassage.jpg
Rugmassage
Duur: 40min - prijs: 47

We belasten onze nek, schouders en rug zo vaak... onbewust. Zorgen, ballast en negatieve energieën worden veelal vastgehouden in deze zonegebieden. Veel mensen zitten vast in de nek-, schouder- en rugstreek. Vaak onder de vorm van verkrampte en pijnlijke spieren en van stijfheid en blokkades in de onderrug. Tijdens een ontspannende rugmassage worden schouders, nek en rug diepgaand gemasseerd waardoor de spieren kunnen ontspannen.

Aan de hand van diverse technieken wordt het spierweefsel bewerkt en losgemaakt. Een ontspannende rugmassage werkt fysiek dus heel ontspannend en rustgevend, wat resulteert in een lichaam gezonder en een ontspannen geest. Deze rugmassage is geen vervanging voor medische hulp... doch in combinatie kan deze formule verzachtend en ontspannend werken.

 

klankschaal 2.jpg
Klankschaal massage
Duur: 40 min - prijs: 45 €

Bij een klankschaalmassage wordt het innerlijk lichaam gemasseerd door de trilling van de klankschalen die op en rond het lichaam geplaatst worden.  Ons lichaam bestaat uit 70% uit water en geleidt zo de trillingen prachtig door heel het lichaam heen. Ook de klank heeft een werking op ons lichaam, het maakt vaak emoties los en roept herinneringen op. Een massage met klankschalen heft innerlijke blokkades op en werkt diep door op het fysieke, emotioneel-psychisch en spirituele niveau.

Hotstone massage
Duur: 65min - prijs: 70€ Duur: 90min - prijs: 97

De hotstone massage is eeuwen oud, gekend door de Romeinen, de Grieken, de Engelsen, de Inca's en de Indianen. Ook in Azië is deze techniek eeuwen gebruikt, het is de voorloper van de acupunctuur. De hotstones zijn basaltstenen, gevormd uit gestolde lava. Ze hebben een hoog ijzergehalte waardoor ze de warmte goed en lang vasthouden. Bij deze massage stroomt de warmte door het ganse lichaam en dringt diep binnenin. Dit is een totale ontspanning, je voelt als het ware alle stress wegvloeien. De massage verhoogt ook de werking van het bloed- en lymfestelsel, het maakt blokkades los.

massage voor 2.jpg
Massage voor 2 
Duur: 90min - prijs: 100
 
Je kan met 2 personen komen voor een massage van elk 45minuten. Ieder wordt beurtelings gemasseerd. Terwijl de ene gemasseerd wordt, krijgt de andere een heerlijk kopje Yogi thee en kan je ontspannen wachten in een ruimte waar je helemaal tot rust komt.

 

Japanse Gezichtsmassage

Duur: 65min - prijs: 68€

 Is een volledige lichaamsmassage niet echt iets voor jou, maar wil je toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage? Dan is een Japanse nek- en gezichtsmassage een ideale keuze voor jou! Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken. Japanse gezichtsmassage is uniek en kan niet worden vergeleken met andere massages. Het is een combinatie van verschillende technieken. De meridianen (energiebanen) op het gezicht worden gestimuleerd door de tsubo's (acupunctuurpunten). De massage kan overspannen weefsels losmaken, rimpels voorkomen, spanningen, hoofdpijn, migraine en oorsuizingen verbeteren.

zwangerschapsmassage.jpg
Zwangerschapsmassage
Duur: 65min - prijs: 68€, 90min - prijs: 95€ 

Tijdens de zwangerschap kan je lichaam het beste wat extra aandacht gebruiken. Deze massage zorgt voor een betere nachtrust, verminderde rugpijn en bekkenklachten. Er is ook een afname van stress waardoor ontspannen makkelijker wordt. Daarnaast krijg je soepelere spieren en het bevordert de bloedcirculatie wat ten goede komt van de ongeboren baby. Uit onderzoek blijkt dat zwangerschapsmassage ervoor zorgt dat je beter slaapt, minder stresshormonen aanmaakt, minder rugpijn hebt en dat er minder complicaties zijn bij de bevalling.

​BAMBOE MASSAGE LOUNGE

bottom of page