VERZORGING

Bij Bamboe Massage Lounge kan je ook terecht voor een verzorgende, rustgevende gelaatsverzorging.

De verzorging wordt gegeven in een ruimte waar je helemaal tot rust komt. Terwijl je geniet van de relaxatie muziek, de rust en de behandeling heb je even de tijd om bij jezelf te komen. Een gelaatsverzorging is een heerlijke manier om je lichaam en geest te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Je voelt zich achteraf als herboren! Een regelmatige gezichtsbehandeling is ideaal om huidproblemen te verhelpen. Er wordt steeds gebruik gemaakt van professionele producten, aangepast aan uw huidtype. De huidvriendelijke en resultaatgerichte producten van Keenwell worden gebruikt die in Barcelona vervaardigd worden en niet op dieren getest zijn! Vanzelfsprekend krijg je vrijblijvend verzorgingsadvies, zodat je thuis de behandeling kan voortzetten om het beste resultaat te verkrijgen. 

GELAATSVERZORGING
Basis gelaatsverzorging
Duur: 75 min - prijs: 60 €
 

De basis gelaatsverzorging gaat uw huid toedienen wat ze nodig heeft. De werking van deze verzorging is optimaal en blijft tot een week nawerken. Na het intake gesprek, de huidreiniging en de huidanalyse wordt het gezicht grondig gepeeld, de bovenlip geharst en de wenkbrauwen geëpileerd. Na het verwijderen van onzuiverheden krijg je vervolgens een ontspannende energetische gezichtsmassage, een crème-masker en er wordt afgesloten met een afsluitcrème.

Luxe gelaatsverzorging
​Duur: ​90 min - prijs: 75€

Deze luxe verzorging heeft een dubbele werking doordat de werkstof van deze producten nog dieper in de huid kunnen dringen gaan ze een langere nawerking van gemiddeld een 6- tal weken hebben. Bij de luxe gelaatsverzorging krijg je een huidreiniging, een huidanalyse en een peeling. De bovenlip wordt geharst en de wenkbrauwen geëpileerd. Na het verwijderen van de onzuiverheden krijg je vervolgens een energetische gezichtsmassage. Tijdens het alginaatmasker (+ampul) kan je kiezen tussen een arm- en handmassage of de nagels vijlen en lakken. Aan de hand van je wensen en de behoefte van je huid wordt er een behandeling gekozen.

 

 

Luxe gelaatsverzorging ERICSON LABORATOIRE VITAMINE ENERGY

Duur : 90min - prijs : 95 €

De vitamin energy lijn van Eriscon Laboratoire is een dubbele behandeling met vitamines en plantaardige taurine (natuurlijke energiebooster). Deze behandeling is geschikt voor de vermoeide (burn-out) huid.  Er is een maximale aanvulling van MULTIVITAMIMES, VITAMINE C geconcentreerd tot 20% en energie inbrenging van een booster die rijk is aan TAURINE.

Luxe gelaatsverzorging in combinatie met een rug algentherapie
Duur: ​90 min - prijs: 85 €

Tijdens de luxe gelaatsverzorging krijg je een algen rugpakking die je helemaal tot rust brengt. Deze pakking is rijk aan calcium, magnesium en ijzer. Het ontgift, ontspant de spieren en de groene klei neemt de afvalstoffen in zich op. Het is sterk reinigend, stimuleert de doorbloeding van het lichaam en werkt pijn verminderend. Ideaal geschikt bij mensen die afvallen of aan het ontgiften zijn.

Edelsteenbehandeling gelaat

Duur : 90min - prijs : 85 €

De edelsteenbehandeling van het gelaat is een nieuwe gezichtsbehandeling waar diamantpoeder, parelpoeder of goudpoeder wordt gebruikt in het liftende masker. 

Het lifting masker met gatuline expression en diamantpoeder wordt gebruikt wanneer het gelaat erge verslappping vertoont. Acmella oleracea (tropische plant) bevat in een moleculaire formule is van biologische oorsprong met een gelijkaardig botuline-effect.

Het anti-age masker met aminopeptiden en parelpoeder wordt gebruikt voor het verjongen van de huid.  Aminopeptiden zijn actieve werkstoffen voor het verjongen van de huid.

Het hydraterend masker met hyaluronzuur en goudpoeder wordt gebruikt om het verouderingsproces tegen te gaan. Hyaluronzuur heeft een hydraterende, voedende, beschermende, regenerende en herstellende eigenschap.
De gelaatsmassage wordt gegeven met bergkristallen. De bergkristal is een steen die balans brengt tussen lichaam en geest, ze heft geestelijke blokkades op en herstelt de energiestroom.
Na de behandeling toont het gelaat voller en gelift, heeft een heldere kleur en voelt weer strak. 

VERZORGING

LICHAAMSVERZORGING
Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat geeft een gevoel van vitaliteit. En als je lichaam de aandacht krijgt die het verdient, werkt dit altijd positief door op je geest. Dan voel je je lekker in je vel, je voelt je als herboren.
Rugpakking
Duur: ​60 min - prijs: 55 €

Een algen rugpakking brengt je helemaal tot rust. Deze pakking is rijk aan calcium, magnesium en ijzer. Het ontgift en ontspant de spieren en de groene klei neemt de afvalstoffen in zich op. Het is sterk reinigend, stimuleert de doorbloeding van het lichaam en werkt pijn verminderend. Ideaal geschikt bij mensen die afvallen of aan het ontgiften zijn. Een algen rugpakking bestaat uit het reinigen en het scrubben van de rug, de rugpakking (25 minuten) en een korte rugmassage.

Pedicure
Duur: ​45 min - prijs: 30€  Lakken: 6€ 

De pedicure houdt een volledige voetverzorging in : het ontsmetten van de voeten, de nagels knippen en vijlen, de nagelriemen en nagelwallen verzorgen, het eelt en de likdoorns verwijderen en een korte voetmassage.

Manicure
​Prijs: 25 €

Deze behandeling bestaat uit het knippen en/of vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en nagelwallen, het aanbrengen van handcrème, een korte handmassage en een basislak.

 
 
 
Ontharen en waxen
Onderbenen + knie Prijs: 19 €             
Borstkast Prijs: 19 €                               
Buik volledig Prijs: 29 €                          
Onderarmen Prijs: 10 €                         
Armen volledig Prijs: 20 €                     
Kin Prijs: 7 €                                             
Wangen Prijs: 10€                                  
Bovenlip Prijs: 10 €                                  
Bovenlip + wenkbrauwen Prijs: 18 €  
Benen volledig Prijs: 29 €
Bikinilijn breed Prijs: 10 €  
Bikinilijn Smal Prijs: 15 €
Rug bovendeel Prijs: 19 €
Rug volledig Prijs: 29 €
Schouders Prijs: 10 €
Wenkbrauwen prijs: 12 €

​BAMBOE MASSAGE LOUNGE