GELAATSVERZORGING

Bij Bamboe Massage Lounge kan je ook terecht voor een verzorgende, rustgevende gelaatsverzorging.

De verzorging wordt gegeven in een ruimte waar je helemaal tot rust komt. Terwijl je geniet van de relaxatie muziek, de rust en de behandeling heb je even de tijd om bij jezelf te komen. Een gelaatsverzorging is een heerlijke manier om je lichaam en geest te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Je voelt zich achteraf als herboren! Een regelmatige gezichtsbehandeling is ideaal om huidproblemen te verhelpen. Er wordt steeds gebruik gemaakt van professionele producten, aangepast aan uw huidtype. De huidvriendelijke en resultaatgerichte producten van Keenwell worden gebruikt die in Barcelona vervaardigd worden en niet op dieren getest zijn! Vanzelfsprekend krijg je vrijblijvend verzorgingsadvies, zodat je thuis de behandeling kan voortzetten om het beste resultaat te verkrijgen. 

Basis gelaatsverzorging Keenwell
Duur : 75 min - prijs : 60€
De basis gelaatsverzorging gaat uw huid toedienen wat ze nodig heeft.  De werking van deze verzorging is optimaal en blijft 1 week nawerken. De huid wordt gereinigd, gescrubd, de bovenlip geharst, de wenkbrauwen geëpileerd. Na het verwijderen van de onzuiverheden krijg je een ontspannende gezichtsmassage en een creme masker.​
Tijdens het masker kan je kiezen voor een pedicure (+25€)

 

Luxe gelaatsverzorging Keenwell
​Duur: ​90 min - prijs: 75€

Deze luxe verzorging heeft een dubbele werking doordat de werkstof van deze producten nog dieper in de huid kunnen dringen gaan ze een langere nawerking van gemiddeld een 6- tal weken hebben. Bij de luxe gelaatsverzorging krijg je een huidreiniging, een scrub en een enzymenpeeling. De bovenlip wordt geharst en de wenkbrauwen geëpileerd. Na het verwijderen van de onzuiverheden krijg je vervolgens een ontspannende gezichtsmassage. Tijdens het alginaatmasker (+ampul) kan je kiezen tussen een arm- en handmassage of de nagels vijlen en lakken. 

Tijdens het masker kan je kiezen voor een pedicure (+25€)

 

boutik_ericson-laboratoire_visage_vitami

Luxe gelaatsverzorging ERICSON LABORATOIRE VITAMINE ENERGY

Duur : 90min - prijs : 95 €

De vitamin energy lijn van Eriscon Laboratoire is een dubbele behandeling met vitamines en plantaardige taurine (natuurlijke energiebooster). Deze behandeling is geschikt voor de vermoeide (burn-out) huid.  Er is een maximale aanvulling van MULTIVITAMIMES, VITAMINE C geconcentreerd tot 20% en energie inbrenging van een booster die rijk is aan TAURINE.

Tijdens het masker kan je kiezen voor een pedicure (+25€)

Luxe gelaatsverzorging Keenwell in combinatie met een rug algentherapie
Duur: ​90 min - prijs: 85 €

Tijdens de luxe gelaatsverzorging krijg je een algen rugpakking die je helemaal tot rust brengt. Deze pakking is rijk aan calcium, magnesium en ijzer. Het ontgift, ontspant de spieren en de groene klei neemt de afvalstoffen in zich op. Het is sterk reinigend, stimuleert de doorbloeding van het lichaam en werkt pijn verminderend. Ideaal geschikt bij mensen die afvallen of aan het ontgiften zijn.

Tijdens het masker kan je kiezen voor een pedicure (+25€)

​BAMBOE MASSAGE LOUNGE